Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Σεμινάριο Όμποε στο Ωδείο Αθηνών



Ο κ. Σπύρος Κοντός θα διδάξει στο Ωδείο Αθηνών ένα σεμιναριακό κύκλο μαθημάτων Όμποε, που απευθύνεται εξίσου σε σπουδαστές και επαγγελματίες. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε οκτώ συνεδρίες, ένα Σάββατο κάθε μήνα από τον Οκτώβριο 2016 έως τον Μάιο 2017.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ιδιαίτερο μάθημα διάρκειας μιας ώρας ανά συμμετοχή, καθώς και ομαδικά μαθήματα θεωρητικής και πρακτικής διδασκαλίας. Αντικείμενο του σεμιναρίου θα αποτελέσει ολόκληρο το ρεπερτόριο του όμποε, με έμφαση στην βελτίωση της  τεχνικής αρτιότητας. Επίσης στα ομαδικά μαθήματα περιλαμβάνονται αποσπάσματα από το ορχηστρικό ρεπερτόριο, σύγχρονες τεχνικές του όμποε, κατασκευή της διπλής γλωττίδας, θέματα αναπνοής.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί συναυλία των συμμετεχόντων.
Το κόστος του σεμιναρίου καθορίζεται στα 60 ευρώ ανά συνεδρία 
(σύνολο 8x60=480 ευρώ).
Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών στο σεμινάριο καθορίζεται στα 5 άτομα, ενώ δεν θα υπάρξουν θέσεις ακροατών. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης σε κάποια συνεδρία, υπάρχει η δυνατότητα αναπλήρωσης του ατομικού μαθήματος, μετά από συνεννόηση. Ο χαρακτήρας του σεμιναρίου είναι ομαδικός και η διάρθρωση της ύλης μαθήματος θα αναπτυχθεί διαδοχικά, ως εκ τούτου είναι ουσιαστικής σημασίας η παρακολούθηση ολόκληρου του κύκλου μαθημάτων.   
Περισσότερες πληροφορίες στο spkontos@otenet.gr 
----------------------------------------------
Ημερομηνίες: 8/Οκτωβρίου, 19/Νοεμβρίου, 10/Δεκεμβρίου, 26/Ιανουαρίου, 
11/Φεβρουαρίου, 11/Μαρτίου, 1/Απριλίου, 13/Μαΐου
Ώρες 10:00 – 16:00

Αίθουσα 35, Ωδείο Αθηνών, Ρηγίλλης & Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19 / Αθήνα


Ετικέτες